Cautare

2200 de rezultate pentru "oferte de iarna" (7.24 secunde)
Comisia de negociere a evaluat ofertele imbunatatite depuse si a stabilit punctajul final al acestora. Cei doi investitori selectati au fost invitati pentru negocieri, in vederea parafarii formei finale a contractului de privatizare. Conform procedurii, dupa aprobarea de catre Guvern, urmeaza semnarea contractelor de privatizare, precizeaza comunicatul MEC.
Si cum astfel de clienti poseda o cultura bancara solida, bancile au fost nevoite, pentru atragerea lor, sa-si puna serios mintea la contributie. Incepand cu 2004 bancile din Romania au inceput batalia pentru atragerea de clienti bogati si au lansat primele oferte de tip private-banking.
Spiritul novator al unor bancheri, pe fondul unei acerbe lupte pentru atragerea de clienti, a condus catre dezvoltarea unor oferte bancare inedite. Spre exemplu, putem vorbi pentru prima data de o cafenea bancara.
Pretul actiunilor acordate persoanelor indreptatite sa primeasca titluri in contul restituirii imobilelor preluate abuziv de catre stat in perioada comunista va fi echivalent cu valoarea nominala a unei actiuni sau cu cel al ultimei tranzactionari pe bursa.
Ca in fiecarea an apropierea Pastelui marcheaza pentru prestatorii din turism o perioada extrem de agitata, in care trebuie sa conceapa si sa promoveze oferte dintre cele mai atragatoare.
Pentru ca perioada sarbatorilor de orice fel este si o buna ocazie pentru romani sa se inghesuie la cumparaturi, bancile si societatile prezente pe piata creditului de consum vin cu oferte noi. De pilda, Banca Comerciala Romana (BCR) si Raiffeisen Bank acorda bonusuri la cumparaturile pe card.
Pana ieri, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului primise cinci oferte pentru preluarea Electroputere Craiova. ... Tot vechi este si Siemens, care a participat la aproape toate incercarile de privatizare.
Potrivit noului regulament elaborat de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), pretul actiunilor listate la Bursa va putea fi sustinut de o societate de servicii de investitii financiare, daca acesta fluctueaza artificial.
RomTelecom va lansa la 3 octombrie opt optiuni pentru serviciile de voce, reducand tarifele pentru anumite tipuri de convorbiri in schimbul achitarii unui abonament lunar, care se va adauga celui de baza, anunta operatorul de telefonie fixa.Pentru clientii persoane fizice, operatorul va reduce cu 15% pana la 25% convorbirile de pe fix pe mobil, iar pentru convorbirile internationale RomTelecom va practica reduceri de 20% din tariful normal.
Astazi, incepe o noua etapa de evaluare pentru bancile si consortiile care au depus oferte de preluare a Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC).
Banca portugheza BCP Millennium nu va intra intr-un razboi al ofertelor la privatizarea celei mai mari banci din Romania - BCR, a declarat ieri presedintele bancii, Paulo Teixeira Pinto, citat de Reuters.
Ministerul Economiei si Comertului (MEC) a decis sa suplimenteze pentru privatizarea Electrica Muntenia Sud numarul de ofertanti admisi la negocieri, urmind sa discute in ultima etapa a procesului cu cinci companii interesate sa preia producatorul de energie electrica, fata de doua, cum era stabilit initial.
Allianz-¥iriac Asigurari a castigat licitatia pentru asigurarea flotei de aeronave a companie Tarom, potrivit unui comunicat al operatorului aerian. La licitatie au mai depus oferte si companiile Omniasig, Astra si BCR Asigurari.
Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR) doreste achizitionarea pachetului majoritar de actiuni al CEC, uniunea fiind dispusa sa faca o oferta concreta Guvernului Romaniei.
Politia de Frontiera organizeaza o licitatie pentru a desemna firma care sa asigure consultanta pentru realizarea sistemului integrat de securizare a granitelor, ce va fi implementat conform contractului cu EADS, renegociat si completat in toamna lui 2005.
Bancile au inceput sa se apropie din ce in ce mai mult de clienti venind cu oferte care mai de care mai avantajoase. ... De curand, si in sectorul creditelor ipotecare, bancile au inceput sa se intreaca in oferte tentante.
Daca in privinta ofertelor de cazare pentru Sfintele Sarbatori de Pasti si cele de 1 Mai, lucrurile sunt deja clare la aceasta ora - operatorii din turism propunand mai multe pachete de programe, pentru toate buzunarele - romanii din tara, dar mai ales din judetul Constanta, pot opta pentru o slujba de Inviere la una dintre manastirile din Dobrogea sau, de ce nu, chiar pe plaja.
IGCTI a publicat ieri, spre consultare, pe pagina web a institutiei, caietul de sarcini pentru licentele 3G, iar pana la 12 iulie cei interesati pot transmite observatiile asupra continutului documentului. "La 17 iulie vom publica caietul de sarcini, iar pana la 1 august firmele interesate pot achizitiona documentul.
Astazi expira termenul-limita pentru depunerea ofertelor angajante in procesul de privatizare al Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC). ... Celelalte trei banci inscrise initial, grupul franco-belgian Dexia, Monte dei Paschi di Siena - Italia si Erste Bank, Austria, au anuntat ca nu vor mai depune oferte angajante pentru CEC.
Statul se spala pe maini de inca o sarcina in ceea ce priveste europenizarea sistemului energetic romanesc.
google-analytics.com